team tenis uitm pahang

yeah, sejak dua menjak tiga menjak ni (tiru nabil raja lawak), sedang aku asyik memikirkan punca utama mengapa perut aku semakin membesar, rupanya aku x exercise langsung dari mula praktikal sampai skang. makan, tdo, duk opis. tu je keje harian aku. bile teringat balik time aku kat uitm dulu, xde la perut aku mmbesar mcm skang ni. then aku teringat la yg setiap petang dulu aku slalu turun men tenis. terkenang plak aku rakan2 tenis len yang masih lg ade kat uitm sane tu.. mesti diorg men tenis petang2 sunyi je tanpa aku kan.?? hahaha (perasan jap).

so, kali ni aku malas nak celoteh panjang, korg bukan nak bace pon, huh.!, penat je aku taip panjang2 selama ni, ok la, lets view pix lg best kan.? jom..~



(berdiri dr kiri) napi , ajim , moon , bos , qamal
(duduk dr kiri) syafiqah , en.Am , ain
(xde dlm pix, diorg kemane ntah) nana khalid , sasa


ok, pix2 ni semua time kitorg wakil uitm pahang ke KARISMA (karnival sukan mahasiswa) kat uitm perak. karnival sukan ni lawan antara uitm lain, then kalo menang, dpt wakil uitm lawan kat MAKSUM (lawan antara universiti lain) yg xlame lg ni. tp aku terus terang je la yg team kitorg kalah, haha~ siot punye team shah alam n perlis, tau la korg ade kos sains sukan, tp bg la peluang kat kitorg ni, adoii (membebel plak). orait, lets view.!!

ni gambar2 baru nak gerak ke uitm perak.



sume seakan riang gembira



time br nak gerak ke uitm perak, sume exited habis



syafiqah and ain yg kecil mcm hobit (watak dlm LOTR)



sasa and nana

ni plak gambar2 dah start tournament~


nana and qamal (qamal ngah kaji permainan team lain)



moon tengah pakai kasut baru beli (game die lg 5 minit nak start)



napi ngan aku bosan menunggu giliran perlawanan seterusnya



sasa and ain mmg suka bergambar
bos ngan en.Am sedang posing dgn gaya tersendiri (mereka juga pantang nampak camera)



bos ngan napi dengan muka kekalahannya. (haha, sori guys.!)


kitorg kalah awal time tournament tu, then kitorg decide nak balik 2 hari awal dr tarikh yang sebenarnya karnival tu habis, so pada malam sebelum balik tu, kitorg pusing2 la satu uitm perak tu, tangkap gmbr untuk kenang-kenangan



syafiqah and ain bergambar dengan tong drum besar dari diorg
(bleh sumbat diorg masuk dlm tong drum tu, muat sangat.!)




ni adalah model terbaru celcom u-pax (yg kene reject punye)



tgh tunggu time makan ni (majlis makan malam for athletes)


haha, rindu seyh ngan diorg. nak sangat men tenis same2 ngan diorg. xpe, hope jumpe korg lg next time, yeah.. thats all..

cheers~ peace be upon u~

PENGAJARAN: jangan main bunga api.!!


14 komen:

momoQue said...

ajim
pe kena mengena jgn main bunga api??
adess
wakakaka

Agym said...

ye ar.. jangan la main bunga api.
nnti terbakar baju, habis rosak.. hehehehe~

Yatre said...

ahaks...peringatan x bley blah..

ait x nak tulis panjang2..
marah ker bang??? (gaya pon pon)

mAT SobRi said...

mcm menyesal je tlis pnjg2..haha..

Ejazul said...

haha.. tu ar pasal..
dengan hasil kajian yg aku terima,
89% pemuda2 zaman skang malas baca buku.

tu pasal malas tulis panjang2.. haha~
xP

oyiesan said...

tahu takpe.. aku tgk pix je..

mia said...

first of all qamal kate sejak agym xde die lg bersemangat main tenis n korang kalah hr tu coz' qamal slh kaji care team lain main.hahahaha

chanhonam said...

hoho..agym + naza = love

wakakaka

momoQue said...

oit chan
ape kena mengena lak aku+ajim=love
mongokk
adesss
den mngsa keadaan

Agym said...

adoii chan...

gossip artis sudah melanda...

huhU~

muNee said...

agym jgn la marah...da mmg kenyataan pemuda2 zaman skrg mls nk bc pnjg2...hahaha...

Agym said...

x marah munee..

suke... haha~

muNee said...

hahaha...ak tau ko mmg ssh nk marah ak kn...huhuhu...

momoQue said...

ishk... chan nie..sje timbulkn kontroversi..cis...ajim, mmg arr bhaya main bunga api...tp pe kena mengena dgn main tenis??ermmm..huhu