panic at the disco



ni la keadaan aku skang, stress wat final report dengan panic nye, tp still bleh disko dansa (rileks) lg, hehe~


PENGAJARAN: dont play-play ar..!!

9 komen:

chanhonam said...

xpe..

pas ni dh x panic dh..

ley titanic dh..

ahakz...

muNee said...

ak lg pening...
xtau nk wt diagram 2...
tlg tlg tlg....

agym said...

chan >> tau xpe..


munee >> same la ngan aku.. huhu~

momoQue said...

chan>>titanic???

edura said...

tolong aku!!!!!!!!!report x siap lg!!!aku lg panik la agym..heheh..tp relax lg je ni..tah pape tol aku ni.(tetibe rasa menyampah kt diri sndiri)..hahaha

muNee said...

sama ngn ak edu...
sapa nk tlg wtkn diagram nie???
pening la...
kne pk diagram utk bhgn org len lg...
pening2...

Yatre said...

boley x nak komen pasal last post kat sini...??
sebb sini ada 6 komen jer..
biar sayer tolong jadikan 7 komen...

-gambar kamu memang menarik..kalo hantar ker idola kecil msti terpilih...
(kalau x paham, saya lagi x paham..ini terjadi sebab study week bermula..mekasih)

agym said...

haah yatre,,,

aku sokong ngan statement ko.. hehe~

momoQue said...

pas tu biar aku jadik kan 9 komen laa lak ajim
ke ko nk soploh komen?
haha