arini mmg best~

tarikh: 27/06/09 (sabtu)
tempat: Stadium Bola Sepak UIA Gombak
masa: 8.00 pm

ari ni aku sgt puas, sebab dah berbulan2 aku xmain bola sepak.. coz sebelum2 ni asyik men tenis je, akhirnya, dpt gak aku men bola sepak. actually, perlawanan bola sepak ni anak-pahang.net yang anjurkan. ade 4 team, team RAUB, RAUB de'PERANTAUAN, OTAI RAUB, PEMUDA RAUB. team RAUB adalah utk sesape org yang ade kat Raub skang ni. team RAUB de'PERANTAUAN plak pemain2 yg asal dr Raub tetapi keje/tinggal kat luar Raub, OTAI RAUB plak pemain2 yang agak berumur, dan PEMUDA RAUB plak set2 budak2 muda yang sedang belajar. aku main untuk team RAUB, yeah, yang paling best, 1st game aku men lwn team Pemuda Raub, menang 1-0, 2nd half aku masuk, men 15 minit trus org len ganti aku, coz aku xlarat.. haha~ siot je.. lame dow xmen bola. 2nd game plak lwn team Otai, aku men full time, kali ni aku main dengan menyerlah skali, chewah... tapi seri, 0-0, game last skali aku xmen, dah pancit n xlarat, haha~, tp mmg sengit lawan team perantauan, seri 2-2, n overall, team kitorg menang secara keseluruhan sebab men tanpa kalah. dpt la trofi, hamper n duit, dpt la rm10 sorg, huhu, boleh la... xP then trus balik umah aku kat Raub (nasib bek dekat), so, ni la last aktiviti aku time cuti kowt, pasni aku dah bz nak handle masuk UiTM balik.. huhu.. thats all from me.... cheers~ x)






5 komen:

momoQue said...

congrats sebab menang semalam...
=)

muNee said...

congrats2....hehehe

paCat said...

aku xtau plak ko asal dari raub..wlaupun hmpir 3 thn aku kenal kop..hahahaa

agym said...

dah tu pacat, ko ingat aku asal mane.?? adoii

paCat said...

aku igt ko asal kuantan