REUNION.!!!!


photo by Cekgu Farah



pada cuti semester yang lepas, budak-budak skolah aku (Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Kudin, Batch 2001-2005) wat reunion kat Pulau Chekas, iaitu sungai di Raub Pahang, best juga, balik hari je, seramai 20 lebeyh orang join, byk gak rakan2 yang lame aku xjumpe, yela, last jumpe/lepak mase form 5, taun 2005, ni skang dah 2010, 5 taun dah barlalu, begitu pantas yeee.!!!! huhuhu, next reunion maybe akan diadakan 2-3 taun lg, next Reunion 3 hari 2 malam.!!!! yeahhh.!!! hehe




superman



pose candid



gambar si Epy yang mengancam.!




die mmg boleh berdiri mcm ni, bukan camera trick.!




tengah cuci celah2 jari kaki dengan batang serai.



kami lah~






thats all from me



7 komen:

oyiesan said...

wa.. da lame tak g pulau chekas..

agym said...

ko pernah g ke ea
oyie.?

momoQue said...

besh2
chantek~
nanti nak g jugak boleh?
hee

oyiesan said...

pernah byk kali.. dulu ak selalu lepak kat raub uma akak ak.. but sekarang akak ak pon da pindah pekan.. lata jarum pon best gak kan ajim?

momoQue said...

nak tanye la
asal ek kena cuci kaki dgn batang serai?
nak elak lintah n pacat ke?
huhu

agym said...

oyie = lata jarum ok la, tp kureng sket, bahaya dah kat tempat tu, sungai die dalam2, he.


naza = just caption je laa~ huhuhu

momoQue said...

owh
mane saya taw
saya sgt serius owgnye
muahaha~
eh, ske pic versi candid tu
chumel~
heee