akhirnya aku pulang jua~

aku skang kt raub, dah lame aku xbalik neyh, last aku balik mase cuti raya aritu, fuhh, agak lame la gak, heee, aku wendu sama gitar aku, sampai2 umah je, aku msuk bilik, trus men gitar~ huhu, aku sampai kul 11pm td, men gitar sampai skang (2.30am) hihi, sok aku nk g pusing2 bndr raub nek basikal bmx kesayangan aku, hihi, best2, x) ,tp hepi2 pun, ttp kene stdy gak, paper on thursday, last paper, then cuti pnjang.! yess, huhu........ k lah, tu je, salam~~

3 komen:

noor haNISAh said...

wah... bhaagia nyer ko. gaya mcm dah merdeka jer

agym said...

blum lg laa~

huhu

muNee said...

ak pn pulang jgk...hahahaha