gig at UTM skudai.!!!!

tarikh : 25 julai 2009 (sabtu)
masa : 2-7 petang
tempat : UTM Skudai, Johor

ahaa... aku nak cite neyh, sabtu lepas, tarikh yg agak lame dah ditetapkan utk band aku perform (Out Worn Shoes), since akhir taun lepas lg da, dgn itu, aku decide utk x g PPW (program pembangunan wawasan) fakulti aku wat, tarikh yg same, ah, lantak ar, aku peduli ape, hahahaha~

so, ni la pix2 aku n band aku perform time tu, agak happy coz dpt jumpe n lepak2 ngan band len dr pelbagai negeri... n 1st time beb aku dtg JOHOR, huhuhu~ kitorg men 3 lagu sendiri n 1 lagu cover, so, check it out www.myspace.com/owsmusic














thats all.!!! thanx~ x)

5 komen:

namaku faten edura... said...

wa best nye ko...kitorang tdo sempit2 kt intec ari 2 tau...huhuhu

Salma Zais said...

takpe2
mmg xbest la PPW tuh
letihkn diri je

muNee said...

mmg xbest pn...
klu ktorg ade knderaan sendr,da lama da korg lari dr situ...
ak g sana dpt selsema tau x...
smpai skrg xelok2....
huhuhuhu...

momoQue said...

besh lolx
out worn shoes p4m
mmg besh
aku xtipu
next tym ade event pape
sure aku invite kowg lagi
hehe
=)

agym said...

yeah... invite jgn xinvite.!!! x)