ape ar masalah korg ni.????


ari tu kata nak umah sewa apartment, xnak flat, so aku apply la apartment kat MAIS tu, then dah ade apartment kosong, xnak plak, nak duduk flat, ah, lantak korg arr.. malas nak layan. susah kalo asyik follow blakang bontot org, xleh jdi pemimpin.!!!!






kepada sesapa yg berkenaan, respect la sket usaha seseorg tu, jgn men tolak camtu je...

6 komen:

paCat said...

Ni pun cite pasal umah..blog 1 lg pn cite psal umah sewa..

adehhh...ko duk ngn aku jela ajim..hahahaha

muNee said...

sabar la agym...ak tau sapa nie..huhu..ak pn terasa gak nie sb kte sama2 g MAIS ari 2...huhuhu..2 la mslh klu asyik ubah fikiran je...xde pendirian...

mieyra said...

kesian2..mira pun pening psl rumah..mcm2 hal weyh....esk pun xtau la ade tempat tinggal ke x...padahal monday dah class..huhuu

momoQue said...

sbr je la
huhu

paCat said...

Dok dalam suda jim, bilik bebudak band.

mylamoclagendakuantown said...
This comment has been removed by the author.