iphone dan KGNS

sebelum2 ni, aku just kagum gak la ngan iphone, then mmg ade minat la nak bli~ then pikir2 balik, aku xmampu nak bli iphone, so aku lupekan lah hasrat tu. seperti yang anda tahu, iphone kan ade byk application bleh install, mcm iphone kakak aku, ade application bleh cari arah kiblat, mmg menarik giler ble aku tgk.. then smalam lg aku kagum, iphone kazen aku, ade application ble snap gmbar je, trus application tu edit gmbar kite, smart oOo.!!! kire aku kagum xyah la nak edit2 dah~ huhu






ok, now back on KGNS (Kelab Golf Negeri Subang), kul8, aku g kenduri kawen smalam, mmg kene formal la g sane, kalo x, mmg ko la paling nampak cikai skali, haha, sume org kat sane kemas2 oOo, aku dah pakai kemeja sehabis kemas pon, tgk ade lg stylo dari aku, huhu. (marah) haha.., aku g ngan mama, papa, alia dan tunang die, shahrul. mule2 nak masuk tu, kene plak tgk nombor meja, coz dah mmg reserve meja dah utk family aku. then mcm biase la, tunggu pengantin sampai, tgk diorg atas pelamin, then baru la time nak makan~ yang part makan ni la syok skali.!!! aku suke rendang daging die.!!!! sbb best gler... dah la lembut, cukup rasa, byk plak tu, aku ape lg.. 3 kali tmbah beb.!!!!! muahahaha~ selambe, lapar giler~ huhu...then pas makan and pengantin pon dah habis bersanding, ape lg, mak aku bile dah jumpe adik bradik die, skali ngan kazen2 mak aku, riuh-rendah la~ potpet2... mcm pasar dah, haha~ diowg gelak sana-sini, huhu, papa aku pon same gak, jumpe sedare2 lain, mcm2 hal cite... aku.? aku lepak ngan kazen aku la, madi (shaufik), zahar, siti nor (kakak madi). duduk2 tangkap gmbar, borak2 , tu je~ tp best gak, kadang2 tu diorg weng2 gak, huhu, then lepas penat sume, balik.!!! yeay.!~ mase tu kul 11 dah, tu dia~ end of story~ huhu






thats all from me,


4 komen:

momoQue said...

wah wah
bercerita sakan ye pakcik nie
owh tu madi ek?
hensem!!
kim slam!!
hahaa
(sje je sakat jim2 nie..haha)
waa
chantek layout~~
pink!!
tiru!!!
anyway,
jim2 hensem!!
:P

agym said...

hahaha~ well, tetibe rajin nak bercerita.! hehe

thanx nazaaa.!!!!! ngeee x)

EmirulEmimSiot said...

weewit page dh style bru,agak meriah disitu hoho..kt raub nnt kte g lg org kawen,kte sebat lauk byk2 wahaha

agym said...

hahahaha~ bereh emim.!!!!!