Yes.! Finally.!!!!!!!!!!!!


yes, setelah aku korbankan masa cuti aku, selama 3 minggu, tak sia2 pun ku korbankan masa cuti-ku, sebab aku da dapat CERTIFICATE.!!!!! yeahooo.!!!!! ComTIA A+ certified.!!!

result OK, semua lulus, certificate dah dapat, FYP je belum.!!! adoyai~

walaupun semua dah settle, cuti masih ade lagi, tp aku xdapat balik rumah lg, kene stay shah alam beberapa hari utk start wat FYP (system) bersama rakan2 lain, aduh~ xdapat balik kg halaman lg~ xpe la, dah besar, kene fikir kerjaya plak skang ni, masa depan...~ lepas2 settle semua ni, insya Allah mggu depan aku balik kg~ =)


thats all from me,


4 komen:

faten edura... said...

tahniah2.. :)

agym said...

thanx edu~ =)

momoQue said...

congrats!!
terbayar semua penat lelah dan pengorbanan anda~
double thumbs up!!
(:

agym said...

hihihi, this is for my family and prenn~ kekeke~