aku dengan DDR

salam.!!!!!!! waaaaaaa... lame giler babeng aku xupdate blog, sorry~~ agak bz n malas nak update blog... tp kebelakangan ni aku mmg rase nak sgt update blog, tp tatau topik ape nak post... so, skang ni aku dah dapat title untuk post aku kali ni, "AKU dengan DDR".!!!! korg tau x DDR tu ape.?? DDR tu sejenis RAM (random access memory)... ade DDR1, DDR2 and paling latest DDR3.... tp DDR kali ni agak special sket... iaitu~~~ DATUK DR ROZMEY !!!!!!!!!! yeaaa~~~~ and korang tau x sape die.??? feymes ngan cite "2 ALAM"... yeaaa~~~ beliau la orgnyeee~~ stylo dowh die ni.. rambut die mmg ade trademark~ haha... kenape ea aku nak cite pasal die ni.??? aku ade terbace kat laman web Oh! Artis, kecoh pasal org bagi komen pasal cite 2 ALAM kat FACEBOOK DDR ni, komen semua mmg kutuk habis la kan... then diorg kate setiap komen kutuk2 semua, si DDR ni delete dari FB die, so die just terima komen positif je, komen kutuk2 semua die cepat2 remove~ so aku dapat idea.!!!!! ape kate aku add FB die, then aku komen2 sket, tgk samada kene delete ke x~ yeah.!!!!! idea bernas.!!!! so aku pon menjalankan langkah2 tersebut~ so aku cite sket ape resultnya k.~~~~


ok. pix di atas adalah gambar mainpage DDR... anda dapat lihat beliau tgh promote cite "2 ALAM" dan produk die, "JUS MATE 5"





next, aku pon ape lg, start la komen2 yang kurang menyenangkan DDR ni~ kekekeke (click kat gambar utk zoom + full size)





akhirnya.!! mmg terbukti die delete komen aku.!!! cilakak~~~~~ buktinya, tgk la sape komen atas aku td + tgk minit org last post td~)






xsyok la kan kalo aku wat sorg2, so aku ape lg, ajak housemate aku join skali la~ hehehe, so aku pon suruh la si SYAPIK komen2 yang cam best skettt~~~ kekekeke





so, komen die td pon kene delete. same kes mcm aku juga, then, HOUSEMATE aku yang kedua, IJAT.. pon turut mencuba nasib memberi komen yang positif... kowt2 komen die x kene delete... setelah beberapa saat die post komen die, delete juga komen beliau, kesian, tatau apsal, rasenye komen die dah menyokong bagi pihak die dah~ hmmmmmm~







SYAPIK sudah berasa seronok, so die hantar komen kali ke-2...... hahahaa~







kene delete juga.!!!! dah dua kali dah komen die kene delete~ siot betul.~~~~~~








aku pon xnak mengalah gak kan~~ so aku komen lagi sekali.!!!! jom kite tgk ape jadi plak kali ni~~~~








sementara tunggu respon dari die, so aku view la komen2 org len, ni la antaranya~~ heeeee







komen org tadi pon dah kene delete sudah.! so ni komen org len plak~~~~






pompuan tadi pon komen die kene delete juga, kesian.~ aku check balik komen aku td~ DAMN.!!! kene delete lg~~~~ perghhh~~~ panas2~~~~ (padahal kitorg sume gelak guling2 dah) huhuhu~ so SYAPIK tidak menyepi, beliau masih bersemangat untuk komen.! yeahhh








aku pon menyampuk, join same skali~~~ hihihihi








komen aku da kene delete lg..... tp SYAPIK still komen lagi~~~~~ hahahaaa~










so conclusion-nya, semua komen KAMI kene DELETE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, dan kami kene remove trus dari friendlist die~ BODO punye DDR~





sekian~



3 komen:

momoQue said...

haha~
terbukti sudeyhh~
hoho

faten edura... said...

hahaha..xd keje korang nih..

agym said...

naza = tu la pasal~ huhu

edu = byk sgt masa lapang~ huhuhu