cis~




pg ni (1 april 2010), sedang aku tunggu bas kat tepi jalan, tepi blok umah aku, tetibe aku nampak satu kelibat jauh disana, pantas je menghala ke arah aku, kaler putih, dan die menghampiri daku, then lalu tepi aku, SPLASH.!, itu adalah bunyi percikan air, dan aku pon berkata dalam hati, "CELAKE.!", aku marah sgt sebab sebuah LORI, sebesar lori surat khabar lama, dengan sengaja bwk laju2 dan langgar lopak air yang berada di depan aku, lopak air tu xde la besar sgt, mmg ciput je, mmg betul2 tepi devider tu, kirenye kalo nak langgar lopak air tu ade possible bleh bergesel la ngan devider tu. then brader LORI tu bleh plak kan nak target lopak air tu rather then byk lg space jalan len die bleh lalu, maybe die jelez ngan ke-hensem-an aku di pagi hari tu kowt, hmm~ ataupun tu salah satu april fool die nak wat kat aku~ ah, biarlah~ nasib bek percikan air tu x kene aku sgt~ tp agak byk gak la percikan tu~ huhu~ then aku proceed je la, kesat2 baju aku, lap cermin mate, bela2 rambut, tunggu bas then wat muke xde ape2 pun terjadi~ hehe (padahal dalam hati dah maki hamun, siap dah mind set da kalo ade lori tu pagi esok, aku nak sediakan BATA then nak baling kat lori tu, tu la april foollish dari aku utk die, wakakaka~ brani plak den nak wat camtu~ huhu) sekian~




thats all from me,


5 komen:

muNee said...

hahahaha...gle kecian kt ko...pg2 da dpt april fool baek pnya...;D

agym said...

adoii~ tu pasal, nasib bek pakai sweater~ huhu

faten edura... said...

hahaha..april fool jgk tu..mandi free ko pg td ya..esok xpyh bwk bata baling kt lori tu..bom aje terus..hahaha..kejam x idea aku?

momoQue said...

adoii
cian die
klu die taw nak kena 'mandi'pagi nie
mesti ajim xpyh mandi tp bawak sabun je n tgu lori tu lalu
huhu
gurau jejgn mrh ye jim2
hee
berani sungguh lori tu kotorkan 'lori'saya
sok pagi tgu lori tu lalu
langgar die balik taw
wahai lori
hihi

Agym said...

edu = xde stok bom la, mercun pon xde, haha

momoque = ciss.! akan ku langgar balik lori tu~ hahahaha